понеділок, 16 квітня 2007 19:57

Оуеном зацікавився "Манчестер Юнайтед"

Стало відомо, що головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон зацікавився форвардом "Ньюкасла" Майклом Оуеном, 27 років.

Оуен не грав ще з минулорічного чемпіонату світу в Німеччині, де зазнав серйозної травми коліна. Минулого тижня він забив гол в товариському матчі проти "Гретни", а зараз запевняє тренера, що може зіграти за головну команду проти "Челсі", інформує www.sport.com.ua.

Сума, яку за контрактом потрібно виплатити "Ньюкаслу", досить солідна - 12 мільйонів фунтів, тобто близько 24 мільйонів доларів.

- Не секрет, що Фергюсон шукає ще одного нападника, тому він просто не може не звернути уваги на когось з таким класом і досвідом, як Оуен. Звичайно, спочатку нам потрібно упевнитися, що він повністю відновився і може грати так, як раніше, тому ми уважно стежитимемо за його поверненням на поле до кінця сезону, - сказало джерело, близьке до керівництва "Манчестер Юнайтед".

Два роки тому "Ньюкасл" заплатив "Реалу" за Оуена 16 мільйонів фунтів.

Зараз ви читаєте новину «Оуеном зацікавився "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути