Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2007 15:22

Оуен може встигнути відновитися до відбіркових матчів Євро-2008

Форвард збірної Англії Майкл Оуен може встигнути відновитися до матчів відбіркового циклу Євро-2008 проти команд Естонії і Росії, повідомляє www.eurosport.ru.

Минулої п"ятниці і суботи нападник "Ньюкасла" двічі ліг під ніж в Німеччині у зв"язку з травмою паху і підозрою на грижу. Перенісши операції, Оуен не став поспішати з оголошенням дати свого повернення на полі, проте Майкл оптимістично відмітив, що він "чіплятиметься за останні шанси зіграти в матчах з Естонією і Росією". Перший поєдинок пройде на "Уемблі" 13 жовтня, а другою - в "Лужниках" 17 жовтня.

Хірург Ульріке Мушавек, що оперувала Оуена, вірить, що для відновлення її пацієнтові буде цілком достатньо двотижневого періоду.

- Операція пройшла чудово. Не було жодних проблем. Мені здається, через 8 або 10 днів він може повернутися до повної активності, - сказала Мушавек.

- Нічого не можу сказати про ігри за "Ньюкасл", проте максимум через 14 днів Оуен цілком може вийти на полі, - натякнула Мушавек на можливу участь Майкла в матчах за збірну Англії. - Гадаю, він почне легкі тренування в понеділок або у вівторок, додаючи в навантаженнях день від дня.

На пряме питання, чи зможе форвард "Ньюкасла" зіграти за збірну Англії в найближчих матчах, Мушавек відповіла:

- Сподіваюся на це. Думаю, що так, зможе.

Прогресивний метод реабілітації, який вибрала Мушавек для Оуена, дозволяє серйозно зменшити терміни відновлення - з трьох місяців до пари тижнів.
Зараз ви читаєте новину «Оуен може встигнути відновитися до відбіркових матчів Євро-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути