середа, 02 червня 2010 18:59

Остаточно затвердили всі чотири міста України, що приймають Євро-2012

Остаточно затвердили всі чотири міста України, що приймають Євро-2012

Сьогодні в Ньоні, після детального розгляду досягнень України в справі підготовки до Євро-2012, Наглядова рада УЄФА ухвалив рішення затвердити право на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року в усіх чотирьох українських містах: Києві, Донецьку, Львові і Харкові. Про це повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

Так, за інформацією центру, перед тим, як зробити висновки на користь чотирьох міст, експерти УЄФА побували в Києві та Львові, детально вивчили ситуацію на будівництві "проблемних об'єктів" і подали свій звіт Спостережній раді.

Віце-прем'єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков заявив після закінчення засідання: "Все в наших руках. УЄФА залишилася задоволена тими зусиллями які прикладає уряд України з підготовки до чемпіонату, і здивована, що за останні 2 місяці зроблено більше ніж у попередні 2 роки ".


Наступний тест на готовність очікує Київ, Донецьк, Львів і Харків у вересні 2010 року - тоді Україна повинна остаточно "вписатися" в графіки реалізації всіх проектів.

"Якщо ми всі будемо добре працювати, то чемпіонат буде проведено у всіх 4 містах. На даний момент я навіть не бачу можливості, що один або два міста втратять шанси на Євро", - підкреслив Б. Колесніков.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Остаточно затвердили всі чотири міста України, що приймають Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути