четвер, 24 листопада 2011 17:46

"Особливо складними будуть виїзні матчі проти України та Англії" - у Польщі критикують календар ЧС-2014

"Особливо складними будуть виїзні матчі проти України та Англії" - у Польщі критикують календар ЧС-2014

Колишні тренери національної збірної Польщі Анджей Стрейляу та Єжі Енгель виступили з критикою календаря національної команди у відборі до чемпіонату світу 2014 року. Раніше нинішній наставник "Кадри" Францішек Смуда та президент Польського футбольного Союзу (PZPN) Гжегож Лято висловили своє задоволення результатами переговорів щодо розкладу ігор.

Нагадаємо, зустріч представників кваліфікаційної групи Н, в якій зіграють збірні Англії, Молдови, Польщі, Сан-Марино, України та Чорногорії, відбулася у вівторок, 23 листопада, у Варшаві.

"Я не знаю, чим під час цих переговорів керувалися наші представники, але якщо подивитися на затверджений графік, вважаю його не дуже прийнятним для нас, – зазначає Анджей Стрейляу. – Особливо складною буде кінцівка кваліфікації, коли ми зіграємо на виїзді з Україною та Англією. Звичайно, багато чого буде залежати від форми наших гравців, але виїзні ігри важкі, незалежно від суперника. В такій ситуації дуже важливою є перше коло відбіркового циклу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбір до ЧС-2014 Україна розпочне матчем з Англією

Солідарний з колегою і Єжі Енгель. На його переконання, забезпечити собі бодай вихід до плей-офф відбору-2014 польська дружина має до матчів проти українців та англійців. "Дуже погано, що ми завершуватимемо турнір надскладними виїздами до України та Англії. Щоб думати про здобуття путівки на ЧС, нам треба набирати максимум очок у перших турах", – зазначив тренер "Кадри" у 2000-2002 рр.

Нагадаємо, 23 листопада представники групи Н відбору до ЧС-2014 затвердили календар змагань. Згідно з розкладом, збірна України розпочне турнір 11 вересня 2012 року на "Вемблі", а завершить 15 жовтня 2013-го в Сан-Марино.

Зараз ви читаєте новину «"Особливо складними будуть виїзні матчі проти України та Англії" - у Польщі критикують календар ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути