середа, 14 липня 2021 13:16

Опублікували розмову, у якій президент "Реала" ображав Роналду

Опублікували розмову, у якій президент "Реала" ображав Роналду
Публічно Флорентіно Перес гордився Роналду. Фото: Reuters

Опубліковані нові записи зі словами президента мадридського "Реала" Флорентіно Переса. Цього разу з'явилися цитати 2012 року, де управлінець ображає нападника Кріштіану Роналду.

"Роналду - божевільний, ідіот, хвора людина. Ви думаєте, він нормальний, але це не так. Якби був нормальним, то не робив би того, що робить. Останню його дурість побачив увесь світ. Як ви гадаєте, чому він чинить дурниці?" - наводить слова Переса з записи Marca з посиланням на El Confidencial.

Крім цього, на аудіо Перес піддав критиці агента футболіста Жорже Мендеша, який також представляв інтереси тодішнього головного тренера "Реала" Жозе Моурінью. Президент "вершкових" сказав, що той жодним чином не впливає на клієнтів, а також назвав гравця і фахівця ненормальними людьми із жахливим его.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду повторив світовий рекорд

Раніше злили аудіозапис телефонної розмови 2006 року, на якій Перес назвав легенд "Реала" Рауля Гонсалеса та Ікера Касільяса "найбільшими аферистами в історії клубу".

Кріштіану Роналду виступав за "Реал" дев'ять років, з 2009-го до 2018 року. Разом із клубом він виграв чотири кубки чемпіонів. 2018 року Роналду перейшов в італійський "Ювентус".

Зараз ви читаєте новину «Опублікували розмову, у якій президент "Реала" ображав Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути