пʼятниця, 26 грудня 2008 18:48

Визначили ідеальну збірну з футболу 2008 року

Визначили ідеальну збірну з футболу 2008 року

Читачі і журналісти французького видання L"Еquipe окремо вибирали ідеальні футбольні збірні 2008 року.

У командах є представники восьми клубів: англійських "Манчестер Юнайтед", "Ліверпуля" і "Челсі", іспанської "Барселони" і "Реала", італійського "Мілана" та "Інтера", а також німецької "Баварії". Більше всього представників з найсильнішого клубу світу - "Манчестер Юнайтед".

В обох версіях збірних є шість футболістів: воротар Ікер Касільяс ("Реал"), захисники Дані Алвес ("Барселона") і Ріо Фердінанд ("Манчестер Юнайтед"), півзахисник Стівен Джеррард ("Ліверпуль") і крайні форварди Ліонель Мессі ("Барселона") і Кріштіану Роналду ("Манчестер Юнайтед").

У версію журналістів (схема 4-2-4) також увійшли парочка з "Манчестер Юнайтед" Неманья Відіч, Патріс Евра, а також Хаві Ернандес ("Барселона"), Фернандо Торрес ("Ліверпуль") і Златан Ібрагімовіч ("Інтер").

У читачів п"ять місць, що залишилися, зайняли (схема 3-4-3): Філіп Лам ("Баварія"), Джон Террі ("Челсі"), Серхіо Рамос ("Реал"), Кака ("Мілан") і Франк Рібері ("Баварія").

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Визначили ідеальну збірну з футболу 2008 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути