вівторок, 06 червня 2017 12:21

"Він став для багатьох гравців другим батьком" - в Києві проведуть турнір Лобановського

6 червня у Києві та Київській області стартує XIV міжнародний футбольний турнір пам'яті Валерія Лобановського. Разом із молодіжною збірною командою України (U-21) участь у змаганнях візьмуть її однолітки з Чорногорії, Фінляндії та Словенії, яка тріумфувала у цих змаганнях 2015-го.

Матчі Меморіалу Лобановського пройдуть у два дні. 6 квітня о 15:00 на стадіоні "Колос" у Борисполі Фінляндія зустрінеться зі Словенією, а о 18:00 на поле стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського вийдуть збірні України та Чорногорії.

8 червня відбудуться поєдинки за призові місця. У випадку перемоги українців у першій грі, фінал турніру розпочнеться о 18:00 на стадіоні "Динамо", а матч за третє місце – о 15:00 на "Колосі" у Борисполі.

Якщо підопічні Олександра Головка не обіграють представників Балкан, то о 18:00 на "Динамо" відбудеться поєдинок за бронзові нагороди, а фінальний матч розпочнеться о 15:00 на бориспільському "Колосі".

  Розклад матчів турніру імені Валерія Лобановського
Розклад матчів турніру імені Валерія Лобановського

"Валерій Лобановський не просто був тренером, а став для багатьох із гравців другим батьком. Він змінив наше уявлення про гру, ставлення до футболу. Я багато чому навчився у Валерія Васильовича, і головне тому, що у футболі не буває дрібниць. До всього треба ставитися дуже ретельно, приділяти всьому увагу. Це те, як працював Валерій Васильович.

Тепер більшість футболістів, які пройшли через школу Лобановського, самі стали тренерами. Це ще одне із багатьох свідчень геніальності цього великого українського тренера", - каже керівник національної збірної команди України Андрій Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лобановський зателефонував Щербицькому і сказав: "У Москві свавілля"

Сьогодні національна збірна України зіграє товариський матч проти Мальти. Початок зустрічі о 20:00. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «"Він став для багатьох гравців другим батьком" - в Києві проведуть турнір Лобановського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути