вівторок, 15 листопада 2011 13:26

"Олімпійський" стане домашнім стадіоном для "Динамо"

"Олімпійський" стане домашнім стадіоном для "Динамо"

Глава департаменту по роботі зі ЗМІ та вболівальниками "Динамо" Микола Несенюк заявив, що команда має намір взяти в оренду НСК "Олімпійський" для проведення не тільки матчів єврокубків, а й домашніх ігор, як це було до 1995 року.

Він зазначив, що "Олімпійський" є домашньою ареною київського "Динамо" і всі історичні перемоги клубу були здобуті саме на його газоні. Він висловив упевненість, що керівництву клубу вдасться досягти домовленостей, і глядачі зможуть з комфортом дивитися футбол.

Крім того, Несенюк висловив упевненість, що якщо команда перебереться на "Олімпійський", відвідуваність стадіону значно зросте. Крім того, за його словами, оренда вигідна команді так само і в фінансовому плані, оскільки нова арена, оснащена дахом і фаст-фудами, автоматично додасть близько 10 тисяч глядачів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Голепад на "Олімпійському": збірні України та Німеччини зіграли внічию

Несенюк не уточнив, як буде використовуватися стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського, якщо основною ареною команди стане НСК "Олімпійський".

Як повідомлялося раніше, готовність орендувати арену для матчів "Арсеналу" з виплатою по 450 тисяч за кожну гру вже висловлював Вадим Рабинович.

Зараз ви читаєте новину «"Олімпійський" стане домашнім стадіоном для "Динамо" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути