Ексклюзиви
четвер, 28 червня 2012 14:48

"Олімпійський" готовий прийняти братів Кличків

"Олімпійський" готовий прийняти братів Кличків
"Бій світових зірок боксу на Олімпійському – це велика честь для головної арени країни" - Генінсон ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

28 червня 2012 року Володимир Генінсон, гендиректор державного концерну "Укрспортарена" відповів на запитання журналістів в Національному спортивному комплексі "Олімпійський". Мова йшла про гостинність головної арени країни і бій видатного боксера Віталія Кличка.

Журналісти змогли з'ясували усі сумнівні питання з приводу розголосу, який отримала в пресі опублікована стаття у німецькому виданні Frankfurter Allgemeine. У ній йшлося про проблеми з проведенням боксерського поєдинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Компанія Кличків сама відмовилася від бою в останній момент" - гендиректор "Укрспортарени"

Володимир Генінсон вкотре наголосив, що бій світових зірок боксу на Олімпійському – це велика честь для головної арени країни.

Тож, НСК готовий до співпраці з братами та з радістю прийме чемпіонів світу. Якщо братам-боксерам необхідно провести бій 8 вересня, то буде зроблено все можливе для успішного проведення поєдинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталію Кличку відмовили в проведенні бою на "Олімпійському" через Януковича - ЗМІ

Щодо газону і спеціального покриття, то він пройшов "бойове хрещення" ще 8 жовтня 2011 року на відкриті спорткомплексу – додав Володимир.

Нагадаємо, що з квітня керівництво НСК "Олімпійський" вело переговори з компанією братів Кличко The Klitschko Management Group GmbH про проведення бою. В свою чергу, представники компанії братів Кличко неодноразово інспектувало НСК і оцінили можливі локації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко спростував інформацію про бій на "Олімпійському"

Керівництво "Олімпійського" погодилося виконати всі вимоги компанії Кличко. Були зроблені необхідні прорахунки, змінено річний графік заходів. Але нещодавно, з незрозумілих причин НСК "Олімпійський" отримав відмову від компанії KMG.

Зараз ви читаєте новину «"Олімпійський" готовий прийняти братів Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути