понеділок, 16 травня 2011 09:57

Олімпійський чемпіон з марафону викинувся з балкона

Олімпійський чемпіон з марафону викинувся з балкона

Марафонець Самуель Ванжиру (Samuel Wanjiru), чемпіон Олімпіади-2008, розбився на смерть, вистрибнувши з балкона свого будинку в місті Ніахуруру (Nyahururu) в Кенії, повідомляє Reuters в понеділок, 16 травня.

Смерть Ванжиру, за даними місцевої поліції, настала пізно увечері в неділю, 15 травня. Імовірно, 24-річний спортсмен наклав на себе руки, проте поліція розглядає й інші версії події.

За словами представників поліції Ніахуруру, ввечері 15 травня дружина спортсмена застала його з іншою жінкою, замкнула двері спальні, де знаходилася пара, і вибігла з будинку. Після цього, розповіли вони, Ванжиру випав з балкона.

Самуель Ванжиру у 2008 році встановив олімпійський рекорд у Пекіні, пройшовши марафонську дистанцію за 2 години 06 хвилин і 32 секунди. Самуель Ванжиру також ставав переможцем Чиказького марафону в 2009 і 2010 році, а в 2009 році вигравав марафон в Лондоні.

У грудні 2010 року, нагадує агентство, Ванжиру був затриманий у своєму будинку в Ніахуруру за звинуваченням у нападі на дружину і незаконному зберіганні зброї - автомата Калашникова. Спортсмен спочатку був звільнений під заставу, а потім його дружина відмовилася від звинувачень. При цьому звинувачення в незаконному зберіганні зброї з нього так і не були зняті.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійський чемпіон з марафону викинувся з балкона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути