Ексклюзиви
понеділок, 08 лютого 2010 15:07

Олімпійська збірна Австралії відстояла боксуючого кенгуру

Олімпійська збірна Австралії відстояла боксуючого кенгуру

Олімпійська збірна Австралії отримала дозвіл використовувати прапор із зображенням боксуючого кенгуру під час Ігор 2010 року у Ванкувері.

Цей дозвіл дав президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Жак Рогге. Він відмінив заборону, яка була накладена на збірну Австралії минулого тижня, повідомляє Associated Press.

Заборона на використання прапора із зображенням кенгуру в червоних боксерських рукавичках була введена у зв"язку з тим, що воно є зареєстрованим товарним знаком Олімпійського комітету Австралії. Демонстрація такого зображення може бути прирівняне до реклами.

Питання про заборону прапора обговорювалося на зустрічі президента Олімпійського комітету Австралії Джона Коутса і Рогге. Пізніше Рогге прислав австралійцям письмовий дозвіл вивішувати в олімпійському селищі прапор із зображенням боксуючого кенгуру.

За словами Коутса, австралійці використовують цей прапор на Олімпіадах, починаючи з літніх Ігор 2000 року в Сіднеї, і досі ніяких складнощів у зв"язку з цим не виникало.

За матеріалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Олімпійська збірна Австралії відстояла боксуючого кенгуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути