пʼятниця, 10 липня 2009 16:16

Олена Бондаренко зіграє у півфіналі турніру в Будапешті

Олена Бондаренко зіграє у півфіналі турніру в Будапешті

Олена Бондаренко першою з-поміж усіх учасниць турніру в Будапешті ($220.000) вийшла до півфіналу.

Скільки ж часу чекали українські шанувальники великої ракетки на цю перемогу Олени Бондаренко. Саме на таку перемогу. Нарешті, після серії невдач, які почались із програного варшавського фіналу, наша тенісистка показала свою найкращу гру. І після шести матчів поспіль за її участю з трьома сетами вона виграла свій поєдинок за сумою двох. Будемо сподіватись, що це тільки початок, і зовсім скоро прийдуть серйозні перемоги.

А певні побоювання за сьогоднішній результат таки були. Олена своїх перших двох суперниць перемогла в напруженій боротьбі, тоді як Піір у минулому раунді дуже легко обіграла одну із фавориток змагань - другу "сіяну" Аліз Корне - 6:2, 6:0.

До того ж, Шахар вважається незручною суперницею для нашої тенісистки. Вони уже чотири рази зустрічались між собою, і тільки в одному з цих поєдинків перемога залишилась за Оленою. Навіть у виграшному для збірної України матчі Кубка Федерації (3-2), що проходив у Харкові, Бондаренко поступилась Шахар.

Початок поєдинку тільки підтвердив ці сумніви. Наша тенісистка повністю його провалила. Після шести геймів вона програвала 1:5, при чому остання подача була в ізраїльтянки. Та те, що далі зробила Олена, можна назвати маленьким подвигом. Наша землячка у безнадійній, здавалось би, ситуації виграла усі решту 6 геймів .Особливо порадував вирішальний брейк, коли вона програвала по ходу 15:40, та витягнула його. Отож, перша партія за нею - 7:5.

А як же чудово провела наша представниця наступний сет. Вона за півгодини просто нокаутувала суперницю. Перші 4 гейми - 4:0. Правда, одне очко Шахар на своїй подачі відіграла. Та це був її останній успіх у матчі. У вирішальному геймі Бондаренко зробила брейк і тим самим здобула перемогу у цьому сеті (6:1) й у зустрічі загалом. Всього ж за гру на рахунку харків"янки 6 брейків.

Отже, перша півфіналістка в одиночному розряді відома. Тепер українка очікує на результат зустрічі за участю Т. Бащінскі (Швейцарія) та господарки кортів А. Шавай, в якому визначиться її опонентка. Але для Олени сьогоднішній ігровий день ще не закінчився. Буквально через годину-другу на неї разом із молодшою сестрою Катериною очікує півфінальний поєдинок у парі. Сподіваємося, що наші дівчата покажуть таку ж прекрасну гру.

GDF SVEZ Grand Prix - Budapest. Будапешт (Угорщина). Одиночний розряд. 1/4 фіналу

О. Бондаренко (Україна) - Ш. Піір (Ізраїль) - 2-0 (7:5, 6:1).

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко зіграє у півфіналі турніру в Будапешті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути