неділя, 17 січня 2010 15:40

Олексій Гай голосував разом із молодшою донькою

Олексій Гай голосував разом із молодшою донькою

Донецькій школі N9 щастить на зіркових виборців. Тільки-тільки на одній ділянці проголосувала знаменита сім"я народних артистів України Писарєв-Дорофєєва, як в дверях іншого (у будівлі навчального закладу розташовано відразу 3 виборчих ділянки) з"явився гравець національної збірної і "Шахтаря" Олексій Гай. До речі, Олексій, єдиний донеччанин з основного складу команди-володаря Кубка УЄФА який має донецьку прописку.

Виконати громадянський обов"язок відомий футболіст прийшов в компанії дружини Катерини і двох дочок Маші і Софії. Час немов угадали, на виборчій дільниці якраз було затишшя. Біля кабінок спантеличено топталися всього кілька людей. Футбольна сім"я швиденько реєструвалася.

Першою в кабінку для голосування, узявши за руку старшу дочку Машу зайшла Катерина Гай. Олексій же, підхопивши молодшу, влаштувався на стільці в сусідній кабінці. На голосування другій половині півзахисника "Шахтаря" знадобилося близько хвилини. Катерина Гай вже відправила свій бюлетень до урни, а Олексій все ще був у кабінці. Мабуть вирішив заразом і дочці розповісти хто такий президент і навіщо всі дорослі так хочуть його вибрати.

Покінчивши з державними справами, Олексій Гай знайшов час поспілкуватися з кореспондентом "Комсомолки".

- Я законопокірний громадянин України і справно ходжу на всі вибори. Мені і моїй сім"ї небайдуже наше майбутнє. Я вважаю, що з обранням нового президента, в країні відбудуться зміни на краще. Головне, люди відчуватимуть себе людьми, - поділився Олексій.

Виконавши свої громадянські обов"язки, "Шахтарська" сім"я в повному складі відправилася гуляти засніженим Донецьком.

За матерыалами КП в Украине

Зараз ви читаєте новину «Олексій Гай голосував разом із молодшою донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути