середа, 28 грудня 2011 11:47

Офіційний сайт "Шахтаря" "заговорив" португальською мовою

Офіційний сайт "Шахтаря" "заговорив" португальською мовою

28 грудня 2011 до російської, української та англійської версій клубного порталу ФК "Шахтар" Донецьк додалася португальська.

Про це повідомляє прес-служба донецького клубу.

Починаючи з цього дня шанувальники футболу з Бразилії зможуть стежити за успіхами клубу, в якому грає безліч їхніх співвітчизників, дізнаватися більше про "Шахтар", читати інтерв'ю з гравцями, тренерами та офіційними особами на своїй рідній мові.

Цю подію прокоментував виконавчий директор ФК "Шахтар" зі стратегії, комерції та маркетингу Джо Палмер: "Бразильські гравці "Шахтаря" популярні не тільки в Україні, але і мають широку популярність у себе на батьківщині. Ми помітили часті заходи на наш веб-сайт з Бразилії. Але є проблема. Проаналізувавши ці візити, ми помітили, що люди заходять, але не залишаються і більше не повертаються. Звичайно, причина тому - мовний бар'єр. На жаль, в Бразилії не дуже поширена міжнародна англійська мова, тим більше російська".

Основний контент португальської версії сайту буде ідентичний російському аналогу. Однак у першу чергу будуть переводити новини, які цікаві саме жителям Бразилії. Крім того, спеціально для них будуть публікуватися інформаційні повідомлення, які не актуальні для українських користувачів, але напевно припадуть до смаку бразильцям.

Зараз ви читаєте новину «Офіційний сайт "Шахтаря" "заговорив" португальською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути