понеділок, 26 грудня 2011 15:11

Луческу назвав "конфузом" виступ "Шахтаря" в Лізі Чемпіонів

Луческу назвав "конфузом" виступ "Шахтаря" в Лізі Чемпіонів

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу підвівши підсумки року, поставив собі команду оцінку "задовільно", повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Рік вийшов якийсь двоїстий. У першому півріччі, коли "Шахтар" зробив золотий дубль в Україні і дістався до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів, ми купалися в променях слави беззастережних відмінників. А далі сталося те, чого найменше можна було очікувати: балансували між "погано" (виліт з групового турніру Ліги Чемпіонів) і "добре" (впевнена гра в чемпіонаті і Кубку України). У сухому залишку, думаю, виходить "задовільно", - сказав Луческу, слова якого наводить "Спорт-Экспресс".

Тренер відзначив, що головною проблемою виявилася неоднакова готовність ряду футболістів до матчів чемпіонату України і Ліги Чемпіонів.

"У першості я міг безболісно міняти відразу 4-5 гравців, а в єврокубку рівноцінної ротації ніяк не виходило. Хоча необхідність у ній була серйозною: з різних причин на різний час вибували з гри Чигринський, Ракицький, Срна. Фернандіньйо переживав перепади ігрової форми, Жадсон зазнавав труднощів психологічного порядку, пов'язані, можливо, з трансфером в "Арсенал", що не відбувся, - сказав він.

"Шахтар" другий раз при Луческу не дійшов до єврокубкової весни, але, за словами наставника, що трапилося зараз не можна порівняти з тим, що сталося в сезоні-2006/07.

"Тоді у наших бід була яскраво виражена відправна точка: виліт з Кубка УЄФА в березні 2007 року, коли воротар "Севільї" Палоп на кінець четвертої доданої арбітром хвилини забив нам гол, який все перевернув з ніг на голову. Тепер же ніяких "знакових" подій не відбувалося, при жеребкуванні ми отримали цілком прохідну групу, нормальний календар - і раптом такий конфуз. Вважаю, до групового турніру наші футболісти виявилися не готові ментально", - поскаржився наставник.

Зараз ви читаєте новину «Луческу назвав "конфузом" виступ "Шахтаря" в Лізі Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути