понеділок, 01 липня 2013 19:03

"Об'єднаний турнір виграє українська команда" - Морозов

"Об'єднаний турнір виграє українська команда" - Морозов
"Всі учасники проводять хороші спаринги" - Сергій Морозов ФОТО: ua-football.com

Переможцем Об'єднаного турніру стане українська команда. Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив заслужений тренер України Сергій Морозов.

Нагадаємо, учасники зіграли по два матчі. Результати на користь наших клубів — три перемоги та одна нічия. "Динамо" з шістьма очками лідирує у турнірній таблиці. У "гірників" — на два бали менше. "Спартак" розжився одним балом. У "Зеніта" поки нуль.

"У нас чемпіонат розпочинається трішки раніше, ніж у Росії, тому "Спартак" і "Зеніт" перебувають не у такій формі, як "Динамо" та "Шахтар". Це одна з причин успішних виступів наших клубів, - говорить експерт.

У турнірі змагаються чотири команди хорошого рівня. У минулому сезоні вони виступали у Лізі чемпіонів.

Під час сезону такі змагання не проведеш, а зараз вони себе повністю виправдовують. Це хороша підготовка до чемпіонату. Всі учасники проводять хороші спаринги.

Українським вболівальникам приємно, що наші команди домінують над російськими. Це питання престижу. Крім того, їм цікаво подивитися гру таких гравців, як той же Андрій Аршавін.

Думаю, турнір виграє українська команда. Але перемога тут не головне. Важливо провести спаринги, щоб награти зв'язки і заграти нових гравців, які мають адаптуватися до командних дій.

І "Динамо", і "Шахтар" знаходяться у стадії розвитку. Професіонали ніколи не виходять з відпустки не підготовленими. Якась степінь готовності таки присутня. Важко зараз визначити відсоткове співвідношення. До початку сезону вони будуть готові на 80%, але не на всі 100%, - каже Сергій Юрійович.

Матчі третього туру Об'єднаного турніру пройдуть 3 липня. "Динамо" зіграє із "Зенітом", а "Шахтар" зустрінеться із "Спартаком".

Зараз ви читаєте новину «"Об'єднаний турнір виграє українська команда" - Морозов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути