четвер, 29 грудня 2011 12:59

"Новина про відставку Кварцяного стала шоком" - голкіпер "Волині"

"Новина про відставку Кварцяного стала шоком" - голкіпер "Волині"

Воротар луцької "Волині" Всеволод Романенко розповів про свою реакцію на новину про звільнення головного тренера його команди Віталія Кварцяного.

"Для мене особисто ця звістка стала легким шоком. Команда зараз перебуває у відпустці, новину дізнався з інтернету. Говорив з хлопцями по телефону, всі приблизно в такому ж стані, як і я. Кварцяний для нашого клубу був мов прапор або бренд, і зараз навіть не уявляю, як ця подія позначиться на команді", - цитує Романенко "КОМАНДА".

Здивований звісткою і півзахисник "Волині" В'ячеслав Шарпар. "Я тільки повернувся з відпочинку, і тут мені повідомили таке. Спочатку просто не повірив, думав, чергові чутки. Кажуть, що Кварцяний може залишитися в клубі як спортивний директор. Що ж, думаю, це було б добре".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хай дадуть на кусок хліба, і я піду нормально" - Кварцяний

Тим часом, в різних ЗМІ вже щосили обговорюється тема можливого наступника Віталія Кварцяного на посаді головного тренера луцької "Волині". У числі кандидатів називаються прізвища Заварова, Кононова, Ковальця.

Однак останнього, судячи з усього, в луцькому клубі не буде. Як повідомив Ковалець, до нього ніхто з приводу роботи з "Волинню" не звертався і сам він таку можливість навіть не розглядав.

Зараз ви читаєте новину «"Новина про відставку Кварцяного стала шоком" - голкіпер "Волині"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути