середа, 28 грудня 2011 14:37

Дем'яненко може замінити Кварцяного у "Волині"

Дем'яненко може замінити Кварцяного у "Волині"

Після розставання з Віталієм Кварцяним луцька "Волинь" активно підшукує нового головного тренера. Як стало відомо Football News з достовірних джерел, зараз клуб веде переговори з відомим українським фахівцем Анатолієм Дем'яненком.

Сторони вийшли на стадію переговорів, і цілком імовірно, що незабаром колишній наставник київського "Динамо" очолить команду з Луцька.

Самому Дем'яненку ніяких конкретних пропозицій з Луцька не надходило.

"Я зараз перебуваю у відпустці, в Карпатах, - коментує інформацію, що з'явилася Анатолій Васильович. - Справді, сьогодні мій телефон обривається, але не від пропозицій, а від чуток, що я можу очолити луцьку команду. Ніяких офіційних пропозицій із цього приводу мені не надходило".

"№ У мене ще на рік контракт з "Насафом", 4-5 січня я повертаюся в Узбекистан, а 10 січня команда вирушає на збори. Якщо надійде пропозиція від "Волині"? Подивимося. Про це можна думати, коли є конкретика, а її немає", - підкреслив тренер.

Нагадаємо, що свого часу Дем'яненко вже працював в Україні, коли був у тренерському штабі "Динамо". У 2008 році фахівець очолював азербайджанський "Нефтчі", проте пропрацював в Баку всього півроку. Зараз Анатолій Дем'яненко є тренером узбецького "Насафу", з яким в 2011 році виграв Кубок АФК.

За матеріалами Football News, Чемпионат.com

Зараз ви читаєте новину «Дем'яненко може замінити Кварцяного у "Волині"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути