Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2007 11:56

Новим головним тренером "Азовмаша" стане Бразіс

На тренерському містку чемпіона України маріупольського "Азовмаша" сьогодні, 9 жовтня, повинна відбутися зміна, інформує www.sport.com.ua.

Маріупольський клуб має намір укласти контракт з Альгірдасом Бразісом, який змінить на посаді  головного тренера "Азовмаша" свого співвітчизника Рімаса Гирскіса. Останній на даний момент не може допомогти своїй команді через незадовільний стан здоров"я.

Гирскіс перейде на посаду спортивного директора клубу, але при цьому віце-президент "Азовмаша" Борис Малецький висловив надію на те, що Гирскіс повернеться на тренерський місток, як тільки це стане можливим.

Біографія Альгірдаса Бразіса:
1981-82 - виступав у складі "Паневежіса". 1982-1995 - гравець "Жальгиріса". Багатократний чемпіон СРСР і Литви у складі "Жальгиріса".

У 1995 році почав тренерську кар"єру як асистент головного тренера "Жальгиріса". 2000-02 - головний тренер "Жальгиріса". З 2002 року очолював "Аліту" (Литва). 2004-06 - головний тренер "Спартака" (Санкт-Петербург). 2006-07 - головний тренер "Тарту" (Естонія).

Досягнення як тренера: п"ятикратний чемпіон Литви (чотири рази як асистент тренера), двократний срібний призер чемпіонату Литви, бронзовий призер чемпіонату Литви, чемпіон Євроліги як асистент тренера (1999), чемпіон Естонії (2007).
Зараз ви читаєте новину «Новим головним тренером "Азовмаша" стане Бразіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути