Ексклюзиви
понеділок, 14 січня 2013 09:58

Новачок "Донбасу" забив два голи в Матчі зірок КХЛ

Новачок "Донбасу" забив два голи в Матчі зірок КХЛ
Дмитро Кагарлицький відзначився двома голами і двома гольовими передачами ФОТО: hcdonbass.com

У Матчі зірок Континентальної хокейної ліги, що відбувся в неділю в Челябінську, команда Сходу виграла у команди Заходу з рахунком 18:11 (6:3, 7:3, 5:5), повідомляється на офіційному сайті заходу. На матчі були присутні 7500 глядачів, відзначає "Інтерфакс".

У команди Олексія Морозова чотири шайби закинув Євген Кузнєцов, по дві - Ренат Мамашев, Ігор Скороходов, Дмитро Кагарлицький, Деронт Куінто і Олексій Морозов, по одній - Томаш Заборскі, Сергій Мозякін, Якуб Петружалек, а також Йорі Лехтеря, який реалізував буліт і, крім того, зробив п'ять гольових передач.

По три гольові передачі на рахунку Олександра Пережогіна та Іллі Нікуліна.

У збірної "Заходу" по три шайби закинули капітан команди Ілля Ковальчук, який відправляється в "Нью-Джерсі Девілз", і Олександр Королюк, дві - Сергій Широков, який зробив також три гольові передачі, по одному голу забили Микола Жердєв, Олександр Радулов і Михайло Варнаков.

Нападник "Заходу" Павло Дацюк перед від'їздом у "Детройт Ред Вінгз" відзначився гольовою передачею.

Матч зірок КХЛ став п'ятим в історії і першим, що проходив у місті, команда з якого виступає у Східній конференції. На право прийняти Матч зірок-2014 у даний момент претендують Братислава, Прага, Уфа та Омськ. У заході вперше змогли взяти участь два діючих гравця клубів НХЛ - Ілля Ковальчук і Павло Дацюк, які незабаром повернуться в Північну Америку.

Новобранець хокейного клубу "Донбас" Дмитро Кагарлицький відзначився двома голами і двома гольовими передачами. Після матчу зірок нападник приєднається до головної команди ХК "Донбас".

Зараз ви читаєте новину «Новачок "Донбасу" забив два голи в Матчі зірок КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути