середа, 28 вересня 2011 14:02

Норвезький футболіст забив м'яч головою зі своєї половини поля

Норвезький футболіст забив м'яч головою зі своєї половини поля

Півзахисник норвезького клубу "Одд Грінланд" Йоне Самуельсен забив гол, який може потрапити до Книги рекордів Гіннеса. Футболіст вразив ворота суперників з "Тромсо", пробивши головою зі своєї половини поля.

Гол цей був забитий під час поєдинку Чемпіонату Норвегії, який пройшов у неділю, 25 вересня. У кінцівці матчу за рахунку 2:1 на користь "Одд Грінланд" футболісти "Тромсо", у тому числі і воротар, пішли на фінальний штурм.

Один з гравців команди, що захищається вибив м'яч подалі від свого штрафного. Проте футболіст Тромсо спробував відновити атаку, а в підсумку м'яч влучив у голову Йоне Самуельсену, від якої і залетів у ворота.

"Одд Грінланд" у вівторок офіційно подав заявку до Книги рекордів Гіннеса. У клубі вважають, що Самуельсен забив гол головою з самої далекої дистанції.

Як підрахували в "Одд Грінланд" в момент удару футболіст перебував у 57,3 метрів від воріт "Тромсо".

Сам Самуельсен зізнався, що його гол - випадковість. "Я, звичайно, можу сказати, що намагався забити, але це не буде правдою, - чесно розповів гравець. - Насправді я навіть не бачив, куди летить м'яч і чи є у воротах голкіпер".

Зараз ви читаєте новину «Норвезький футболіст забив м'яч головою зі своєї половини поля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути