середа, 22 січня 2020 11:05

Нокауту не було – тренер Кличка згадав спаринг із Вайлдером

Нокауту не було – тренер Кличка згадав спаринг із Вайлдером
Володимир Кличко й Деонтей Вайлдер спарингували 2013 року

Минулого тижня відомий боксер Ділліан Уайт повідомив, що бачив, як Кличко відправив у нокаут нинішнього чемпіона світу Деонтея Вайлдера під час спарингу. Згодом Тайсон Ф'юрі також заявляв, що це правда. Чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер усе заперечує.

Тренер Володимира Кличка розповів, як було насправді.

"Почну з того, що я особисто підбирав спаринг-партнерів Володимира. І той же Вайлдер з'явився в тренувальному таборі Кличка після мого запрошення. Чи правда те, що Влад його наглухо вирубав під час спарингу? Ні, це неправда. Чи правда те, що Кличко відправив Вайлдера в нокдаун? Так, було діло", - наводить слова Джонатана Бенкса портал vringe.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко справді вирубив Вайлдера – Ф'юрі

У наступному поєдинку Вайлдер зустрінеться з колишнім чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі. Їх другий поєдинок пройде в Лас-Вегасі 22 лютого. У першому поєдинку Ф'юрі і Вайлдера, який відбувся в грудні 2018 року, було зафіксовано нічию. Тоді Ф'юрі контролював більшу частину бою, перевершуючи суперника у техніці, але двічі опинявся в нокдауні. Вайлдер провів 43 поєдинки в професійному боксі, здобувши 42 перемоги (у тому числі 41 нокаутом). На рахунку Ф'юрі 29 перемог в 30 боях.

Зараз ви читаєте новину «Нокауту не було – тренер Кличка згадав спаринг із Вайлдером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути