пʼятниця, 15 серпня 2014 12:36

"Ніяких санкцій бути не повинно. У політику УЄФА не полізе" - Колосков

"Ніяких санкцій бути не повинно. У політику УЄФА не полізе" - Колосков

Союз Європейських футбольних асоціацій (УЄФА) не має підстав для застосування санкцій щодо Російського футбольного союзу (РФС), політикою в організації займатися не стануть, заявив "Московському футболу" почесний президент РФС В'ячеслав Колосков.

Федерація футболу України (ФФУ) 12 серпня направила до ФІФА і УЄФА листи з проханням застосувати до РФС санкції у зв'язку з участю команд з Криму і Севастополя в турнірах під егідою РФС. Пізніше агентство "Р-Спорт" опублікувало коментар ФІФА, в якому говориться, що першим рішення має прийняти УЄФА.

"В УЄФА немає підстав застосовувати санкції до РФС. Всі рекомендації ФІФА і УЄФА з боку РФС виконані. В листах, які були раніше направлені на адресу РФС, не говорилося ні слова про територію. Питання стосувалося тільки дотримання статутів. А так як кримські клуби були створені під юрисдикцією РФС, ніяких санкцій бути не повинно. У політику УЄФА не полізе", - сказав Колосков по телефону.

Щодо терміну відповіді на лист ФФУ з боку УЄФА, Колосков зазначив, що ніяких конкретних термінів немає, так як має бути проведена серйозна робота.

"Спершу УЄФА має отримати документи з боку ФФУ та РФС, потім збереться спеціальна комісія, яка і прийме рішення. Ніяких конкретних термінів немає", - зазначив почесний президент РФС, який під час своєї роботи на посаді президента РФС обіймав посаду віце-президента ФІФА і входив у виконком УЄФА.

Бюро виконкому РФС 31 липня допустило три кримських клуби до участі у другому дивізіоні чемпіонату Росії (зона "Південь"). У вівторок команди взяли участь у матчах 1/256 фіналу Кубка Росії. СКЧФ обіграв ТСК з Сімферополя (2:0), а ялтинська "Перлина" програла ФК "Сочі" (0:2).

Зараз ви читаєте новину «"Ніяких санкцій бути не повинно. У політику УЄФА не полізе" - Колосков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути