Ексклюзиви
неділя, 23 грудня 2012 13:13

Нінкович сім годин умовляв Суркіса відпустити його в "Црвену Звезду"

Нінкович сім годин умовляв Суркіса відпустити його в "Црвену Звезду"
Нінкович розчарувався в Ігорі Суркісі. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Півзахисник київського "Динамо" Мілош Нінкович, який найближчі півроку проведе у французькому "Евіані", довгий час намагався переконати керівництво відпустити його в "Црвену Звезду".

Однак усі спроби достукатися до президента Ігоря Суркіса не увінчалися успіхом. Про це сам футболіст розповів в інтерв'ю виданню Kurir.

"У мене були бажання та воля допомогти "Црвені Звезді" в найближчі шість місяців, але Суркіс був проти. Трансфер в Белград не залежав від мене. Сім годин ми вели переговори з українським клубом, але ніяких варіантів крім "Евіана" не було. Я провів вісім років у Києві і знаю, як думає Ігор Суркіс. Ось чому мені не подобалися повідомлення ЗМІ про те, що ось-ось завершаться всі формальності за контрактом з "червоно-білими". Адже тепер виходить, що я зрадив клуб, який люблю і підтримую, але це ж зовсім не так", - підкреслив Нінкович.

За даними Kurir, 27-річний хавбек був готовий піти на десятиразове зменшення зарплати до кінця сезону - з 400 тисяч євро до сорока, - тільки б захищати кольори "Звезди".

"У мене були найкращі наміри і гроші не були пріоритетом. Через шість місяців я буду господарем своєї долі, і для мене не буде існувати дилеми, де продовжити кар'єру", - резюмував футболіст.

Нагадаємо, президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що Мілош Нінкович продовжить кар'єру у французькому "Евіані". Український клуб отримає за трансфер гравця півмільйона євро.

Зараз ви читаєте новину «Нінкович сім годин умовляв Суркіса відпустити його в "Црвену Звезду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути