неділя, 15 листопада 2020 09:37

Німецький тренер розхвалив Шевченка

Німецький тренер розхвалив Шевченка
Льов відмітив прогрес УкраїниФото Рейтер

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Лев прокоментував перемогу над Україною (3:1) в матчі 5 туру Ліги націй.

"У цьому матчі мене Україна не здивувала, як і в Києві. Просто тому що я знаю цю команду, я давно вже за нею спостерігаю. Україна має 15-16 гравців, які грають чудово на контратаках. Сьогодні ми знову це побачили.

Україна вдома обіграла Швейцарію, Іспанію, тому мене сильні сторони збірної України не здивували. Вважаю, Україна грає дуже організовано, у них хороша структура. Команда дуже добре поліпшила зіграність, взаєморозуміння під керівництвом Шевченко. Вважаю, він проробляє чудову роботу.

Видно руку тренера, його почерк. Вважаю, зараз видно малюнок у грі України. Кілька років тому в України вже були хороші гравці, але тоді було простіше розібрати їх гру.

Зараз Україна чудово грає під тиском, пресингом, дуже добре вибігає в напад, віддає точні паси, дуже якісно обробляє м'яч. В обоймі України дуже кваліфіковані гравці.

В атаці Україна дуже гостро грає. Видно автоматизм, це заслуга тренера", - сказав Лев на післяматчевій прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко прокоментував поразку від Німеччини

Шостий, заключний тур Ліги націй буде зіграний у вівторок 17 листопада. Україна на виїзді поміряється силами зі Швейцарією, а Іспанія вдома прийматиме Німеччину.

Зараз ви читаєте новину «Німецький тренер розхвалив Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути