Ексклюзиви
пʼятниця, 14 січня 2011 19:08

Німецька газета "посварила" Тимощука і Роббена

Німецька газета "посварила" Тимощука і Роббена

Голландський футболіст "Баварії" Ар'єн Роббен накричав на свого партнера по команді, українця Анатолія Тимощука під час тренування.

Команда проводила "двосторонку", а Роббен і Тимощук виступали в одній команді. В одному з епізодів гри Роббенe не сподобалися дії опорника збірної України, і він став голосно обурюватися.

Проте ще один баварець Маріо Гомес не дав футболістам перейти від слів до діла, виступивши в ролі миротворця, повідомляє tz.

Як виявилося, епізод, який викликав бурхливу реакцію Роббена, взагалі не мав ніякого відношення до українського півзахисника. Популярне німецьке видання "Тагесцайтунг" ввело всіх в оману опублікувавши на своєму сайті відео з тренування мюнхенської "Баварії" з коментарем про конфлікт між Роббеном та Тимощуком. Сьогодні видання вибачилося перед Анатолієм і опублікувало спростування.

А ось як прокоментував "інцидент" сам Тимощук:

"Я не мав відношення до цього епізоду, сьогодні з подивом для себе дізнався про те, що пишуть в інтернеті. В одному з моментів Роббен різко відреагував на адресу нашого голкіпера, але це не привід роздувати скандал на рівному місці, тому що в тренуваннях і іграх всі прагнуть вигравати, тому іноді бувають надмірно емоційними".

Нагадаємо, в листопаді 2010 Тимощук ледь не побився з капітаном команди Марко ван Боммелем після ігрового зіткнення на тренуванні.

За матеріалами CISsoccer.com, Delfi Спорт

Зараз ви читаєте новину «Німецька газета "посварила" Тимощука і Роббена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути