середа, 27 січня 2010 08:54

Німеччина одягне українську міліцію на Євро-2012

Німеччина одягне українську міліцію на Євро-2012

МВС України отримає від Німеччини партію засобів фізичного захисту для міліціонерів внутрішніх військ і спецзагонів "Беркут".

Як повідомили в інформаційному центрі "Україна 2012", ця допомога входить в програму обміну досвідом між державами в контексті проведення в Україні Євро-2012.

Посол Ганс-Юрген Гаймзьот передасть захисні жилети і протектори для ніг заступникові міністра внутрішніх справ Олександру Савченку і заступникові командувача внутрішніми військами Миколі Мишакіну.

Нагадаємо, що вже три роки поспіль Німеччина надає Україні міліційне устаткування. Крім того, німецькі фахівці систематично беруть участь у семінарах і робочих візитах на яких обмінюються з українськими міліціонерами практичним досвідом роботи на Чемпіонаті світу з футболу 2006 року.

Євро-2012 стане 14-м чемпіонатом Європи з футболу, футбольним турніром для європейських країн, що проводиться раз на чотири роки під егідою УЄФА. Турнір проводитиметься спільно Україною і Польщею, почнеться 9 червня 2012 року і завершиться 1 липня 2012 року.

За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «Німеччина одягне українську міліцію на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути