пʼятниця, 22 січня 2010 10:58

На Євро-2012 Польща хоче зіграти у півфіналі

На Євро-2012 Польща хоче зіграти у півфіналі

Польський футбольний союз поставив перед недавно вибраним головним тренером національної збірної Польщі Францишеком Жмудою (на фото) завдання - участь команди в півфіналі Євро-2012, фінальна частина якого, як відомо, пройде на стадіонах України і Польщі.

В іншому випадку, згідно підписаному між ним і ПФС контракту, тренер повинен буде залишити свою посаду, повідомляє "Команда".

Така угода влаштовує наставника: "Це нормальна умова, - говорить Жмуда, - і я не маю заперечень. Правда, в контракті немає пункту про його автоматичне продовження, але якщо ми чогось доб"ємося на чемпіонаті, про таку можливість повинні пам"ятати обидві сторони".

При цьому видання Przeglad Sportowy підкреслює, що, згідно з угодою, наставник не може публічно критикувати дії польської асоціації, оскільки це забороняє відповідна стаття в угоді.

За її порушення тренерові польської збірної загрожує серйозне грошове покарання. Як констатує газета, планка для тренера встановлена надзвичайно високо: у своїй історії національна збірна Польщі брала участь у футбольних єврофорумах тільки одного разу, при цьому жодного разу не перемагала.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «На Євро-2012 Польща хоче зіграти у півфіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути