субота, 26 березня 2016 01:42

Німеччина — фаворит. Україна, ми та Північна Ірландія боротимуться за вихід з групи — головний тренер збірної Польщі

Німеччина — фаворит. Україна, ми та Північна Ірландія боротимуться за вихід з групи — головний тренер збірної Польщі
Аркадіуш Мілік та Адам Навалка під час прес-конференції

Наставник збірної Польщі Адам Навалка напередодні товариського матчу з Фінляндією розповів про підготовку до Євро-2016. Нагадаємо, поляки потрапили в одну групу з Україною, Німеччиною та Північною Ірландією.

"У нас дуже міцна група. Німеччина є фаворитом нашого квартету. Україна, Польща та Північна Ірландія боротимуться за вихід у наступну стадію Євро. Ми готові до боротьби і віримо, що вийдемо з групи. Але разом з тим ми не літаємо у хмарах і хочемо добре підготуватися до турніру.

Важливу роль у підготовці грають товариські матчі, які ми зараз проводимо. У першому ми грали із Сербією (поляки виграли — 1:0). У суботу зіграємо з Фінляндією. Хочемо з максимальною користю використати час цього збору і отримати максимум інформації стосовно наших футболістів. Хочемо постійно розвиватися і йти вперед, щоб піднімати рівень нашої збірної".

На цей збір Навалка викликав нападника київського "Динамо" Лукаша Теодорчика. У матчі проти сербів футболіст вийшов на заміну у другому таймі. Про шанси Тео поїхати на Євро, наставник говорить, що все залежить від самого гравця.

Додамо, що матч Україна — Польща відбудеться 21 червня у Марселі. Саме цей поєдинок може бути вирішальним для нас у боротьбі за вихід з групи.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина — фаворит. Україна, ми та Північна Ірландія боротимуться за вихід з групи — головний тренер збірної Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути