вівторок, 09 квітня 2013 18:53

Незатребуваний Аршавін замислився про завершення кар'єри

Незатребуваний Аршавін замислився про завершення кар'єри
"Арсенал" не має наміру продовжувати контракт з Аршавіним. Фото: guardian.co.uk

Російський півзахисник лондонського футбольного клубу "Арсенал" Андрій Аршавін може завершити кар'єру після закінчення поточного сезону. Про це повідомляє сайт видання London Evening Standard.

Влітку в Аршавіна, якому 29 травня виповниться 32 роки, закінчується контракт з командою. Проте "Арсенал" не має наміру пропонувати росіянину нову угоду, і він буде змушений кудись піти.

London Evening Standard пише, що в даний час до колишнього капітана збірної Росії немає предметного інтересу від інших клубів, що поряд з втомою від футболу може призвести до того, що Аршавін піде зі спорту. Відзначається, що росіянин хоче залишитися жити в Лондоні.

За відомостями газети, до завершення кар'єри Аршавіна штовхає жінка, з якою він нібито живе після відходу з родини. ЗМІ писали, що гравець пішов від дружини Юлії відразу після того, як вона народила йому третю дитину в серпні 2012 року.

На початку 2009 року "Арсенал" заплатив пітерському "Зеніту" 15 мільйонів фунтів за перехід Аршавіна, що став одним з кращих гравців чемпіонату Європи 2008 року. Разом зі збірною Росії футболіст завоював бронзові медалі на європейській першості.

У лютому 2012 року півзахисник повернувся в "Зеніт" на правах оренди, вигравши з пітерцями чемпіонат Росії. Влітку 2012 року "Арсенал" намагався продати Аршавіна за мільйон фунтів, проте він відмовився йти в іншу команду. У поточному сезоні росіянин провів за "Арсенал" 11 матчів у всіх турнірах, лише двічі вийшовши у стартовому складі. Також він позбувся місця в збірній Росії після приходу туди Фабіо Капелло.

Зараз ви читаєте новину «Незатребуваний Аршавін замислився про завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути