четвер, 26 листопада 2009 10:45

Нері Кастільо вмовляють повернутися в Мексику

Нері Кастільо вмовляють повернутися в Мексику

До України прибули представники мексиканського клубу "Керітаро". Як повідомляє тамтешній сайт Record.com.mx, новачок вищого дивізіону хоче спробувати переконати Нері Кастільо повернутися на батьківщину. Нагадаємо, гравець належить "Шахтареві", але виступає в оренді за "Дніпро".

Повідомляється, що до України спеціально прибув представник "Білих півнів" (прізвисько "Керітаро") Хосе Луіс Альварадо, який і спробує оформити операцію.

Говорить президент клубу Улісес Зуріта:

"Ми дуже хочемо бачити Кастільо в нашій команді - він досвідчений гравець, чудове підсилення. Зараз Альварадо знаходиться в Європі, намагається переконати його. У найближче дні ситуація стане ясною".

31 липня 2007 року Кастільо підписав п"ятирічний контракт з донецьким "Шахтарем" на суму в 20 мільйонів євро. Цей трансфер став найдорожчим в історії українського футболу.

30 липня 2009 року офіційно оформлена річна оренда Нері Кастільо до дніпропетровського "Дніпра" з подальшим правом викупу. У "Дніпрі" гравець виступає під 99-м номером.

За матеріаламии Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Нері Кастільо вмовляють повернутися в Мексику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути