Ексклюзиви
четвер, 14 липня 2011 14:53

"Не дарма "Шахтар" повернув Селезньова" - Севідов

"Не дарма "Шахтар" повернув Селезньова" - Севідов

Найкращий бомбардир минулого сезону Євген Селезньов розпочав новий футбольний рік із забитого м'яча. Футболіст, який у червні повернувся у "Шахтар" з "Дніпра", відзначився у матчі проти "Оболоні".

Нагадаємо, у минулому сезоні Селезньов засмучував голкіперів 17 разів. Чи зможе Євген вдруге поспіль виграти гонку бомбардирів української прем'єр-ліги?

"Добре знаю Женю. У мене з ним хороші стосунки, - каже "Gazeta.ua" наставник ужгородського "Закарпаття" Олександр Севідов. - З одного боку йому буде важко зробити це у "Шахтарі", а з іншого боку — легко. На даний момент атакуюча група донецької команди краща в Україні. І не остання в Європі. Я б навіть сказав, що одна з кращих.

Проте, ми знаємо, що бразильські футболісти можуть бути індивідуалістами. Навряд чи "Шахтар" так гратиме на Селезньова, як це робив "Дніпро".

При всіх недоліках техніки у Жені є Божий дар — гольове чуття. Цього не забрати. Він може стояти, а потім підставити ногу чи голову і забити гол. Не дарма "Шахтар" його повернув у свій клуб. Будь-яка команда хотіла б мати такого нападаючого у своєму складі.

Щодо виступів Жені за збірну України, то на все свій час. Думаю, Олег Володимирович (Блохін) навчить забивати його і за два дотики."

Крім Селезньова у ворота "пивоварів" забивали Мхітарян, Дентіньо та Луїс Адріано. У другому турі "Шахтар" на виїзді зіграє з донецьким "Металургом".

Зараз ви читаєте новину «"Не дарма "Шахтар" повернув Селезньова" - Севідов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути