понеділок, 19 лютого 2018 15:21

"Не чую рішення щодо Палкіна, який погрожував побити суддю" - Суркіс розкрив подробиці засідання в Лозанні

"Не чую рішення щодо Палкіна, який погрожував побити суддю" - Суркіс розкрив подробиці засідання в Лозанні
Ігор Суркіс: "Мені є, що розповісти". Фото: dynamo.kiev.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс дав інтерв'ю програмі "ПроФутбол" на телеканалі присудити команді технічну поразку за неявку на виїзний матч з "Маріуполем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі свідки в Лозанні у справі матчу "Маріуполь" - "Динамо"

"Суд уважно заслухав обидві сторони. Кожна зі сторін доводила свою правоту. Але я впевнений, що правда на нашому боці. Мені дивно тільки, що хтось говорить про сепаратизм, це маячня. У нас на руках дев'ять листів про те, що їхати до Маріуполя не можна. Я не кажу про інші команди. Але "Динамо" отримало дев'ять застережень правоохоронних органів! І жодного листа не було, який би говорив про те, що в Маріуполі грати безпечно. А я людина відповідальна і орієнтуюся, перш за все, на офіційні документи, а не на геройство деяких людей, які хочуть "їхати в автобусах" або перед автобусом бігати.

Давайте все-таки дочекаємося закінчення цієї "санта-барбари". Як би ця справа не закінчилася, у мене буде що сказати

Ми чекаємо на рішення - яким воно буде, таким його і приймемо. В Лозанні була абсолютно нормальна обстановка. Я бачив усіх, хто виступав проти нас: президента ФФУ, генерального секретаря. Це взагалі нонсенс, коли Федерація футболу виступає проти свого ж клубу, який делегує величезну кількість футболістів в усі збірні. І не хоче при цьому йти на мирову, їм запропоновану. Але давайте все-таки дочекаємося закінчення цієї "санта-барбари". CAS все розставить на свої місця. І як би ця справа не закінчилася, у мене буде що сказати. Думаю, кілька днів, і ми отримаємо рішення", - сказав президент біло-синіх.

"ФФУ дуже швидко винесла рішення по "Маріуполю", але щось я не чую рішення щодо Палкіна, який погрожував побити суддю. Ми вже два роки знаємо, як "Маріуполь" зіграв договірний матч - де рішення? Куди затягують? Громадськість хоче знати, що відбувається в нашому футболі, і я особисто хочу знати, що відбувається в нашому футболі. Давайте дочекаємося на рішення Лозаннського суду, яке б воно не було. І після цього я дуже багато цікавого розповім. Мені є що розповісти", - заявив Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судовим позовом Суркіси ставлять під сумнів цілісність і безпеку України – голова ФФ Маріуполя

"Динамо" відмовилося їхати на матч з "Маріуполем", мотивуючи це відсутністю безпеки в прифронтовому місті.

Зараз ви читаєте новину «"Не чую рішення щодо Палкіна, який погрожував побити суддю" - Суркіс розкрив подробиці засідання в Лозанні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути