пʼятниця, 14 липня 2017 13:06

"Не можна перекреслити 26 років життя" - скандальний арбітр про російський паспорт

"Не можна перекреслити 26 років життя" - скандальний арбітр про російський паспорт
Держприкордонслужба перевірить Анатолія Жабченка на предмет незаконного перетину кордону. Фото: dynamo.kiev.ua

Скандальний український арбітр Анатолій Жабченко прокоментував у інтерв'ю телеканала "Футбол 1" інформацію щодо наявності у нього російського паспорта і регулярного перетину кордону через закриті пункти пропуску.

"Ця країна дала мені все. Не буває такого, щоб взяти і перекреслити 26 років і опинитися десь там новою людиною. Це не для мене. Я намагаюся просто йти до своєї мети і представляти гідно Україну на міжнародному рівні. Я виховувався в українській школі і так само виховую своїх дітей. Немає жодних проблем", - сказав Жабченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український арбітр з бази "Миротворця" розсудить матч Ліги чемпіонів

Держприкордонслужба готова перевірити арбітра на предмет незаконного перетину ним кордону.

"Інформацію ми отримуємо з двох джерел - спецслужби і власні перевірки. Чи є інформація щодо Жабченка, на даний момент мені невідомо. Якщо вона прийде до нас через наш сервіс "стоп-лист" або будь-яким іншим чином (наприклад, у формі звернення громадян або по лінії правоохоронних органів. - Gazeta.ua), то ми візьмемо її до уваги і реагуватимемо на неї", - заявив спікер структури Олег Слободян в інтерв'ю ru.krymr.com.

15 липня бригада на чолі з Жабченком розсудить матч за Суперкубок України між "Шахтарем" і "Динамо". Гра пройде в Одесі. Початок о 21:00, текстовий он-лайн - Gazeta.ua. Прямий ефір на каналах "Україна" і "Футбол 1".

На початку червня Анатолій Жабченко потрапив у базу даних сайту "Миротворець". Портал публікує дані людей, які порушили закони України. Сам арбітр проживає в анексованому Криму, водночас офіційно представляє Хмельницький.

За інформацією "Миротворця", Жабченко отримав російське громадянство і регулярно перетинає кордон України через закриті пункти пропуску.

Зараз ви читаєте новину «"Не можна перекреслити 26 років життя" - скандальний арбітр про російський паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути