понеділок, 18 жовтня 2021 21:00

Не може забити у порожні ворота. Що відбувається із Супрягою

Не може забити у порожні ворота. Що відбувається із Супрягою
Владислав Супряга виступає за "Динамо" із 2018 року. Фото: ФК "Динамо" Київ

Форвард молодіжної збірної України 21-річний Владислав Супряга провалив матч 11-го туру чемпіонату України проти ФК "Львів". Супряга не зміг забити на початку матчу у порожні ворота та наприкінці першого тайму був замінений Мірчею Луческу.

Супряга втратив черговий шанс закріпитися у складі "Динамо". Форвард не забиває вже майже рік в офіційних матчах. Влітку прагнув перебратися в італійську Серію А, але так і не зміг оформити перехід. Навіть у молодіжній збірній України має статус гравця ротації. Що відбувається із Супрягою?

Агентські ігри. Із Супряги зробили зірку, хоча на дорослому рівні він фактично не грав. Може занести собі в актив тільки другу половину сезону 2019/20, коли реально багато забивав. Агенти із нападника зробили зірку, щоб мати із цього вигоду.

Спочатку оформили його перехід в "Динамо", коли кияни потребували посилення атаки. Виявилося, що Супряга просто не був готовий грати на такому рівні та потребував більше плавного розвитку кар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Коноплянка завершить кар'єру у 2022 році

Коли на початку минулого сезону став основним нападником у Динамо, то відразу отримав інтерес з боку італійських команд. Попри те, що втратив місце в складі команди Луческу, представники Серії А продовжували ним цікавитися протягом всього літа.

Такий інтерес виглядає трохи противоречивим: Супряга не грає в "Динамо", нічого не забиває, далекий від збірної України, але ним цікавляться італійські клуби та сума трансферу близька до €10 млн. Це виглядає, як солодка ілюзія для Владислава. Він підсвідомо розуміє, що якщо нічого не вийде в Україні, то може спробувати свої сили закордоном.

Супряга вже майже рік не забиває за "Динамо"

Втратив мотивацію. Супрязі тільки 21 рік, а він вже підписував три професійні контракти. Спочатку із "Дніпром-1", а потім із "Динамо" двічі. Кожен із яких був кращий за попередній. Не досягши у дорослому футболі ще нічого, Владислав вже має все. Звичайно, що спокуса величезна відкинути футбол на другий план та жити безтурботним життям.

Луческу навряд чи буде панькатися із Супрягою. Для тренера важливий результат. Кожна осічка важлива у боротьбі за чемпіонство. Тому Супрягу ніхто не буде ставити до складу, щоб потім продати. Цілі у "Динамо" точно не такі. Шанси які він отримує – від безвиході. Інші нападники перебувають у поганій формі, тому в атаці використовують навіть Дениса Гармаша.

Клуб чи Луческу не будуть реанімувати кар'єру Супряги. Сам футболіст має вибиратися зі свого становища. Звісно, що за умови, якщо він ще хоче грати у футбол.


Владислав Супряга виступає за "Динамо" із 2018 року. Сезон 2019/20 провів у складі "Дніпра-1".
Влітку футболістом активно цікавилися італійські клуби – "Сампдорія", "Дженоа", але трансфер гравця не відбувся.
"Динамо" лідирує в турнірній таблиці УПЛ. Команда Луческу на три очки випереджає "Шахтар".
20 жовтня кияни зіграють у рамках ЛЧ проти "Барселони". Початок гри о 19:45. Звіт про гру читайте на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «Не може забити у порожні ворота. Що відбувається із Супрягою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути