вівторок, 14 січня 2014 13:28

"Не думаю, що у ФІФА підтасовують результати" - голос Фоменка за "Золотий м'яч" порахували неправильно

"Не думаю, що у ФІФА підтасовують результати" - голос Фоменка за "Золотий м'яч" порахували неправильно
Фото: ffu.org.ua

Напередодні церемонії нагородження "Золотим м'ячем" -2013 газета "Сегодня" поговорила з головним тренером збірної України Михайлом Фоменком. Михайло Іванович зізнався, що свій голос віддав за француза Франка Рібері.

"Ми тоді саме готувалися до протистояння з французами і багато ігор з його участю переглянули, на власні очі спостерігали за його грою. Та й "Баварію" до перемог в усіх турнірах привів. Друге місце віддав Роналду, третє - Мессі", - поділився Фоменко.

Проте, незабаром після того, як "Золотий м'яч" отримав Кріштіану Роналду, сайт ФІФА опублікував результати голосування. І там, біля прізвища Михайла Фоменка значиться такий порядок: 1. Роналду, 2. Мессі, 3. Рібері.

"Швидше, називаючи вам свої трійки, я просто забув, - пояснив таке неспівпадіння Михайло Іванович. - Не думаю, що у ФІФА підтасовують результати. Справа в тому, що перед підготовкою до матчів з Францією я переглянув багато ігор за участю Рібері, хотів проголосувати за нього. Але потім, мабуть, своє рішення поміняв на користь Роналду. Це було давно. Міг і забути".

Зараз ви читаєте новину «"Не думаю, що у ФІФА підтасовують результати" - голос Фоменка за "Золотий м'яч" порахували неправильно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути