вівторок, 04 листопада 2008 14:47

НБА. "Детройт" задумав переманити кращого гравця Ліги

У заокеанській пресі продовжують обговорювати найгучніший трансфер початку сезону в НБА - обмін розігруючого "Денвера" Аллена Айверсона на гравців "Детройта" Чонсі Біллапса, Антоніо Макдаеса і Шейха Семба. Ця операція є лише частиною грандіозного плану по оновленню "Пістонс", кінцева мета якого - запрошення в Місто моторів суперзірки "Клівленда" Леброна Джеймса.

Коротко суть передбачуваної трансферної комбінації така. Відправивши до "Денвера" Біллапса, що мав ще три роки гарантованого контракту з сумарним окладом 36 мільйонів доларів, "Детройт" зможе ще більше розвантажити платіжну відомість в кінці цього сезону, коли терміни угод з клубом закінчаться у Айверсона і могутнього форварда Рашида Уоллеса. До цього часу, як розраховує президент "Пістонс" Джо Думарс, роль основного розігруючого візьме на себе талановитий Родні Стакі - один з кращих новачків минулого сезону. При такому розвитку подій до літа 2010 року, коли завершиться термін дії контракту Джеймса з "Клівлендом", у "Детройта" з"явиться можливість запропонувати Королю 22 мільйони доларів на рік.

Маючи у складі Джеймса, Річарда Хемілтона (нагадаємо, що сьогодні він продовжив угоду з клубом до 2012 року), Тейшоуна Прінса і перспективного Стакі, "Поршні" цілком зможуть розраховувати на статус "команди-династії". Неофіційна робота по "переманюванню" Джеймса до Детройта вже активно ведеться Думарсом і близькими до нього агентами. Втім, клуб з Міста моторів тут не самотній: полювання на зоряного форварда веде також "Нью-Йорк".

Спорт-Экспресс

Зараз ви читаєте новину «НБА. "Детройт" задумав переманити кращого гравця Ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути