субота, 16 червня 2007 18:44

Названі місця у Києві для будівництва стадіону до Євро-2012

Київська міська влада пропонує побудувати новий стадіон до Євро-2012. Про це на нараді з питань розвитку інфраструктури для проведення Євро-2012 у Міністерстві регіонального розвитку і будівництва заявив заступник київського мера Анатолій Голубченко, повідомляє economic-ua.com.

Під будівництво стадіону планується відвести один з трьох майданчків. Імовірніше всього, роботи будуть проводитися поруч з Національним виставочним центром. Розглядаються також варіанти спорудження арени біля Київського іподрому і на лівому березі Дніпра - поруч зі споруджуваною станцією метро "Червоний хутір".

- Разом з тим, Київ розраховує на рішення на рівні уряду ситуації навколо будівництва перед НСК "Олімпійський" торгово-розважального центра. До 2011 року буде завершене будівництво Подільско-Воскресенського переходу з прокладанням лінії метро на Троєщину. Ми беремо кредит у 300 мільйонів доларів, щоб укластися в терміни, - повідомив Голубченко.

За його словами, вже в 2008 році Київ має намір побудувати лінію метро до ВДНХ. Паралельно будуть споруджені виходи на станціях метро "Вокзальна" і "Львівська площа", нові транспортні розв"язки на Ленінградській і Московській площах. До того ж, з однією з фінських фірм відпрацьовується питання встановлення в столиці системи технічного регулювання для керування дорожнім рухом.

Зараз ви читаєте новину «Названі місця у Києві для будівництва стадіону до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути