четвер, 23 липня 2020 10:47

Назвали умови, за яких уболівальники можуть повернутися на трибуни

Назвали умови, за яких уболівальники можуть повернутися на трибуни
Уболівальники в Україні зможуть відвідати футбольний матч уперше з березня. Фото: Pixabay

Уболівальники зможуть заповнити стадіони на 25%.

Головна умова – дотримування соціальної дистанції, про це розповів міністр охорони здоров'я України Максим Степанов телеканалу "Футбол".

За його словами, перебування фанатів на стадіонах відбуватиметься в разі дотримання правил і обов'язкових рекомендацій МОЗ України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Уболівальники "Динамо" чекають на золоті медалі" - Суркіс

"Одночасно зможуть перебувати на трибунах 25% уболівальників від загальної кількості місць на стадіоні. Важливо, щоб вони були на трибунах і дотримувалися соціальної дистанції - мінімум 1,5 метра. Ми йшли до цього поступово. Спочатку ми повернули сам чемпіонат, зараз ми вирішили до початку нового сезону ввести "пілот" на три гри плейоф. Це все відбуватиметься з дотриманням правил і обов'язкових рекомендацій МОЗ України. Наші вболівальники, впевнений, покажуть усім приклад - як правильно дотримуватися правил для збереження свого здоров'я", - розповів Степанов.

Уболівальники в Україні зможуть відвідати футбольний матч уперше з березня, коли припинили всі змагання в країні через пандемію коронавірусу. Наприкінці травня футбольний сезон поновили, але вболівальників на поєдинки не допускали.

Регіони країни поділять на зони за рівнем поширення коронавірусу. Залежно від епідемічної ситуації регіони України будуть відносити до зеленої, жовтої, помаранчевої і червоної зони. У кожній із цих зон діятимуть свої обмеження.

Зараз ви читаєте новину «Назвали умови, за яких уболівальники можуть повернутися на трибуни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути