Ексклюзиви
середа, 10 вересня 2008 16:50

Наступним суперником Валуєва стане австралієць

Менеджер Миколи Валуєва Борис Димитров повідомив, що свій наступний бій російський боксер-важкоатлет проведе проти австралійця Калі Міана. Передбачається, що поєдинок, в якому Валуїв захищатиме титул чемпіона світу за версією WBA, відбудеться 13 грудня.

За словами Димитрова, контракт з Міаном, що займає третє місце в рейтингу WBA, повинен бути підписаний в кінці вересня. Вірогідність того, що угода буде укладена, менеджер Валуєва оцінив в 80-90 відсотків.

Для росіянина цей бій носитиме статус добровільного захисту чемпіонського титулу.

38-річний Калі Міан провів на професійному рингу 38 боїв, взяв 35 перемог (29 - нокаутом) і потерпів 3 поразки. У вересні 2004 року австралієць претендував на титул чемпіона світу за версією WBO, але програв американцеві Лемону Брюстеру роздільним вирішенням суддів.

Свій останній бій Міан провів 30 серпня в Берліні в рамках шоу, головною подією якого став поєдинок за титул чемпіона WBA Микола Валуєв - Джоні Руїс. Міан переміг американця Домініка Олександра, нокаутувавши суперника в другому раунді.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Наступним суперником Валуєва стане австралієць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути