четвер, 20 травня 2010 17:40

Наставник збірної Іспанії назвав остаточний склад на ЧС-2010

Наставник збірної Іспанії назвав остаточний склад на ЧС-2010

Головний тренер збірної Іспанії з футболу Вісенте дель Боске назвав остаточний склад команди на чемпіонат світу 2010 року в ПАР. До складу потрапили три воротарі, сім захисників, вісім півзахисників і п'ять нападників. Сім гравців представляють "Барселону". Про це повідомляє AFP.

Незважаючи на травми, у заявку потрапили півзахисники Андрес Іньєста з "Барселони" і Сеск Фабрегас з лондонського "Арсеналу", а також форвард "Ліверпуля" Фернандо Торрес.

У попередньому складі іспанців було 30 чоловік. Таким чином, в остаточну заявку не потраплять воротарі Давид де Хеа і Дієго Лопес, захисник Сесар Аспілікуета, форварди Даніель Гуїса і Альваро Негредо. Крім того, в ЧС-2010 не візьмуть участі півзахисники Маркос Сенна і Санті Касорла, які відіграли важливу роль у перемозі іспанців на чемпіонаті Європи 2008 року.

Свій перший матч на ЧС-2010 Іспанія проведе 16 червня проти збірної Швейцарії. На першому етапі іспанці також зіграють з Гондурасом і Чилі.

Склад збірної Іспанії на ЧС-2010:

Воротарі: Ікер Касільяс ("Реал"), Хосе Рейна ("Ліверпуль", Англія), Віктор Вальдес ("Барселона")

Захисники: Серхіо Рамос, Рауль Альбіоль, Альваро Арбелоа (всі - "Реал"), Піке, Карлес Пуйоль (обидва - "Барселона"), Карлос Марчена ("Валенсія"), Жоан Капдевіла ("Вільярреал")

Півзахисники: Хабі Алонсо ("Реал"), Серхіо Бускетс, Хаві, Андрес Іньєста (усі - "Барселона"), Давид Сільва, Хуан Мануель Мата (обидва - "Валенсія"), Хесус Навас ("Севілья"), Сеск Фабрегас ( "Арсенал", Англія), Хаві Мартінес ("Атлетік")

Нападаючі: Давид Вілья ("Валенсія"), Фернандо Торрес ("Ліверпуль"), Фернандо Льоренте ("Атлетік"), Педро Родрігес ("Барселона").

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Іспанії назвав остаточний склад на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути