четвер, 16 лютого 2012 18:27

Наставник "Тоттенхема" готовий везти збірну Англії на Євро-2012

Наставник "Тоттенхема" готовий везти збірну Англії на Євро-2012

Головний тренер лондонського "Тоттенхема" Харрі Реднапп заявив, що готовий очолити збірну Англії, але тільки до закінчення Євро-2012.

"Я б збрехав, якби сказав, що не знаю про те, що багато хто хоче бачити мене на чолі збірної Англії. Це було практично в кожній газеті кожен день. Але це дуже складне питання для мене. У мене хороша робота, мене оточують чудові люди, фанати дуже добрі до мене. Було б нечесно просто взяти і піти зараз. Поки я повинен зосередитися на "Тоттенхемі", - зазначив британський фахівець.

За словами Реднаппа, він може суміщати посади тренера в клубі і збірній, але тільки не на протязі тривалого періоду.

"Поєднання посад? У короткостроковій перспективі це можливо, скажімо на Євро-2012. Однак після завершення турніру потрібно визначитися з тим, де ти хочеш залишитися, тому що бути одночасно тренером клубу Прем'єр-ліги і збірної Англії нереально", - цитує наставника "Тоттенхема" Abu Dhabi Sports.

Варто відзначити, що саме Харрі Реднаппа називають найреальнішою кандидатурою на заміну Капелло. За це виступають і самі футболісти збірної Англії.

Нагадаємо, раніше Футбольна асоціація Англії прийняла відставку Фабіо Капелло. Ситуація набула такий оборот через рішення Ради FA, про відсторонення Джона Террі від виконання обов'язків капітана збірної Англії і реакції на це Фабіо Капелло.

В найближчому товариському матчі з голландцями збірної Англії буде керувати наставник молодіжної команди Стюарт Пірс.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Тоттенхема" готовий везти збірну Англії на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути