вівторок, 13 вересня 2011 18:10

Наставник "Сток Сіті" побереже гравців основи у матчі з "Динамо"

Наставник "Сток Сіті" побереже гравців основи у матчі з "Динамо"

Головний тренер "Сток Сіті" Тоні Пуліс, чия команда в найближчий четвер буде грати з київським "Динамо" в рамках групового етапу Ліги Європи, буде берегти гравців основи.

Це буде зроблено для того, щоб ті підійшли в хороших фізичних кондиціях до недільного матчу англійської прем'єр-ліги проти "Сандерленда", повідомляє staffordshire.

"Ми прилетимо в Манчестер близько першої години ночі, тому що у нас є двогодинна різниця в часі. У п'ятницю в нас тренувань не буде, оскільки гравці, які візьмуть участь в цьому матчі, повинні будуть відновитися. Після цього у нас залишається всього день для підготовки до матчу з "Сандерлендом".

Виходячи з цього, я сильно сумніваюся, що наші гравці будуть свіжо виглядати в недільному матчі. Так що, швидше за все, в поєдинку з "Динамо" деяких основних виконавців доведеться поберегти", - розповів помічник головного тренера "Сток Сіті" Дейв Кемп.

Додамо, що англійці не затримаються надовго в Києві, і летять до Англії відразу ж після закінчення матчу.

Нагадаємо, що саме домашнім матчем зі "Сток Сіті" 15 вересня "Динамо" розпочне боротьбу у групі Ліги Європи. Також суперниками київського клубу по квартету будуть турецький "Бешикташ" і ізраїльський "Маккабі" з Тель-Авіва.

Головний тренер "Сток Сіті", дізнавшись результати жеребкування, назвав Україну, Туреччину та Ізраїль "гидотою".

Перед матчем англійський клуб на своєму сайті випустив спеціальну пам'ятку для вболівальників, які приїдуть на матч у Київ, де попереджає своїх фанатів бути готовими до грабежів, гомофобів і п'яних водіїв у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Сток Сіті" побереже гравців основи у матчі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути