середа, 18 жовтня 2017 01:51

Наставник "Шахтаря" прокоментував перемогу над "Фейєнордом" в Лізі чемпіонів
3

Прес-конференція Паулу Фонсеки після перемоги над “Фейєнордом”
Фото: Ірина Козюпа
Прес-конференція Паулу Фонсеки після перемоги над “Фейєнордом”
Прес-конференція Паулу Фонсеки після перемоги над “Фейєнордом”

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над нідерландським "Фейєнордом" у матчі Ліги чемпіонів.

Зустріч в Роттердамі завершилася з рахунком 2:1 на користь "гірників".

"Це була важка гра, як ми і очікували. Матч пройшов у хорошій атмосфері. Нам протистояв сильний суперник. У перші хвилини "Фейєнорд" був дуже сильним. Команда змогла забити. Потім ми взяли гру у свої руки. Старалися домінувати і тримали м'яч до вилучення Ракицького. Ми віддавалися до останньої хвилини. Рахунок міг стати навіть нічийний. Але перемога у нас заслужена.

У нас була певна стратегія на цю гру. М'яч "Фейєнорда" трохи зламав наш план, але нам вдалося повернути контроль над ситуацією.

Хто замінить Ярослава Ракицького в наступному матчі Ліги чемпіонів? Ми подумаємо над цим питанням. Сьогодні вийшов Хочолава і добре себе показав.

Мені сподобалися обидва м'ячі Бернарда. Важко виділити, якийсь один з них.

Якщо ми згадаємо жеребкування, то 90% людей не повірили б, що зараз у нас будуть дві перемоги. Попереду теж буде дуже важко. Нам потрібно зіграти ще три поєдинки. "Наполі" і "Манчестер Сіті" - це два фаворити на вихід з групи. Але, як і я говорив раніше, я вірю в нашу команду.

Тайсон чудово виконує функції лідера. Він вже три матчі виводить команду на поле в якості капітана. Раніше капітанську пов'язку носив Андрій П'ятов. Але я подумав, що доцільніше довірити роль капітана польовому гравцеві.

Наша головна ціль — це чемпіонат України. Хлопців не доведеться дуже мотивувати. Всі знають, що таке матчі проти "Динамо".

Продовження контракту з "Шахтарем"? Зараз не час про це говорити. Головне — це успіх команди. Коли прийде час, то я все розкажу", - каже Фонсека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Шахтар" у меншості вистояв проти "Фейєноорда"

У паралельному матчі "Манчестер Сіті" вдома переміг "Наполі" 2:1. Турнірне становище в групі F після трьох турів: 1. "Манчестер Сіті" - 9 очок; 2. "Шахтар" - 6; 3. "Наполі" - 3; 4. "Фейєноорд" — 0.

У наступному турі, 1 листопада, "Шахтар" прийматиме "Фейєнорд" в Харкові. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Шахтаря" прокоментував перемогу над "Фейєнордом" в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути