середа, 04 березня 2009 15:56

Наставник "Іллічівця" обматюкав Луческу

Наставник "Іллічівця" обматюкав Луческу

Під час матчу "Іллічівець" - "Шахтар" виконуючий обов"язки головного тренера азовців Ілля Близнюк поводився неадекватно. Мішенню своєї лайки і образ 35-річний тренер вибрав наставника донецького "Шахтаря" Мірчу Луческу.

Ще в першому таймі з лавки запасних "Іллічівця" з вуст Близнюка лунав добірний мат з приводу і без того, що відбувається на полі. А потім Ілля перейшов на особисті образи Мірчі Луческу. У висловлюваннях не соромився, згадуючи особисто румунського тренера, його родичів і його національність.

Не зупинив словесний пронос і тренер "Шахтаря" Олександр Спиридон, зверненням до тренера-новачка: "Припини, ти себе ганьбиш". Після чого в адресу Спиридона посипалися образи з національним відтінком. Близнюка не бентежили люди, які знаходилися поряд: оператор трансляції, обслуговуючий персонал стадіону, хлопчики, які подають м"ячі, а також четвертий арбітр Ігор Покидько.

Судячи з тому, що Покидько не зробив ніяких санкцій стосовно тренера азовців (через головного арбітра Олега Зубарєва), то такі дії Близнюка, з погляду четвертого арбітра, були нормальними. Хоча за мати арбітр зустрічі має право вилучати як футболістів, так і тренерів.

"Припини, ти себе ганьбиш"

Також питання, що думає з цього приводу голова контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, полковник міліції Стефан Решко, який був делегатом на цьому поєдинку, і як відбилися дії Близнюка в його рапорті?

Можливо, що у Іллі Владиславовича з"явилася особиста неприязнь до наставника донецького "Шахтаря" після єдиного очного поєдинку, коли в рамках Кубка України "Іллічівець" поступився "гірникам" (0:3), і з якого власне і почалася робота Близнюка на посту виконуючого обов"язки головного тренера азовців. Але навіщо це демонструвати привселюдно і в такій формі?

Залишається сподівається, що цей інцидент буде розглянутий відповідними органами ФФУ і Прем"єр-ліги, а також керівництвом азовського клубу. Чому навчить такий наставник молодих футболістів своєї команди?

За матеріалами terrikon

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Іллічівця" обматюкав Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути