середа, 25 листопада 2009 17:38

Наставник "Баварії" виключив Тоні з основного складу

Наставник "Баварії" виключив Тоні з основного складу

Головний тренер мюнхенського футбольного клубу "Баварія" Луї ван Гаал відсторонив від матчів команди чемпіона світу 2006 року в складі збірної Італії Луку Тоні.

Тоні не візьме участі у вирішальному матчі групового етапу Ліги чемпіонів з ізраїльським "Маккабі" з Хайфи. Про це пише німецьке видання Bild.

Останнім часом у Тоні зіпсувалися стосунки з наставником команди. Італійський форвард втратив місце в складі, оскільки ван Гаал вважає за краще використовувати в нападі німців Маріо Гомеса і Томаса Мюллера.

7 листопада Тоні, замінений тренером під час матчу чемпіонату Німеччини з "Шальке" (1:1), виявив своє невдоволення заміною. Футболіст був оштрафований за свою поведінку і приніс вибачення ван Гаалу.

Вважається, що Тоні може бути проданий в інший клуб у січні 2010 року. Одним із варіантів продовження кар"єри форварда називається італійська "Рома".

24 листопада в інтерв"ю італійському телеканалу RAI 3 Тоні заявив, що він хоче повернутися в італійський чемпіонат і в збірну Італії. Форвард підкреслив, що залишити "Баварію" він хоче через погані стосунки з тренером.

Тоні перейшов у мюнхенський клуб у 2007 році з італійської "Фіорентини". У сезоні-2007/08 форвард забив 24 м"ячі в чемпіонаті Німеччини і став найкращим бомбардиром бундесліги. У сезоні-2008/09 форварда переслідували травми. Влітку 2009 року тренером "Баварії" став ван Гаал, і Тоні втратив місце в складі.

У чемпіонаті Німеччини сезону-2009/10 Тоні провів лише чотири матчі й не забив жодного гола. "Баварія" у 13 зустрічах набрала 21 очко і розташувалася на сьомому місці в турнірній таблиці.

У чотирьох турах групового етапу Ліги чемпіонів мюнхенці набрали чотири очки. У лідируючого в групі французького "Бордо" 10 очок, на рахунку туринського "Ювентуса", який займає друге місце, вісім очок. 25 листопада в матчі п"ятого туру "Баварія" на своєму полі зіграє з "Маккабі".

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Баварії" виключив Тоні з основного складу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути