неділя, 19 травня 2013 16:45

Наставник "Кривбасу" втомився від невизначеності і подав у відставку

Наставник "Кривбасу" втомився від невизначеності і подав у відставку
Олег Таран не хоче більше працювати в "Кривбасі". Фото: fckryvbas.dp.ua

Головний тренер "Кривбасу" Олег Таран прийняв нелегке для себе рішення піти з посади головного тренера криворізького клубу.

Своє рішення Олег Анатолійович мотивує невизначенністю подальшої долі криворізького клубу.

Попри те, що "Кривбас" зараз знаходиться на 6-й сходинці турнірної таблиці, демонструє цікавий, красивий, видовищний футбол, гравці, тренерський та адміністративний персонал команди, працівники клубу не можуть почути чіткої відповіді на те - чи є майбутнє у ФК "Кривбас", чим зумовлене припинення фінансування клубу та яка подальша доля гравців, які вже чотири місяця не отримують заробітньої платні.

Тривала відсутність чіткої відповіді на те, яка подальша перспектива "Кривбасу", вкрай важкий фінансовий стан клубу та елементарна втомленість від такої невизначеності змусили головного тренера "Кривбасу", кваліфікованого фахівця піти на такий крок.

Чи прийняло керівництво криворізького клубу відставку головного тренера та те, з ким "Кривбас" відправиться на останній календарний матч сезону до Луцька - повинно стати відомо найближчим часом.

В свою чергу Олег Таран та його помічники не вимагатимуть компенсації за порушення клубом умов трудової угоди – контракту.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Кривбасу" втомився від невизначеності і подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути