неділя, 10 березня 2013 12:41

Наставник "Чорноморця" хоче перегнати "Динамо"

Наставник "Чорноморця" хоче перегнати "Динамо"
"Ми б хотіли наздогнати і перегнати "Динамо" - Григорчук ФОТО: sport-xl.net

Головний тренер одеського "Чорноморця" Роман Григорчук дав зрозуміти, що націлює свою команду перегнати київське "Динамо" у турнірній таблиці чемпіонату України.

Відзначимо, що у даний момент "моряки" займають п'яту сходинку, відстаючи від киян всього на два очки, але при цьому динамівці свій поєдинок 20-го туру (проти "Волині") зіграють тільки сьогодні.

"Чи сприймаємо ми розмови про те, що "Чорноморець" найближчим часом може обійти "Динамо" у турнірній таблиці як жарт? Ми не можемо так жартувати, це дуже "серйозний" жарт. Ми б хотіли наздогнати і перегнати "Динамо". Нас би це дуже потішило.

А поки будемо стежити за недільним матчем "Волинь" - "Динамо". У нас буде не вихідний, а робочий день, будемо грати тренувальний матч другим складом. Так що ми все встигаємо - і тренуватися, і стежити за футбольним життям", - сказав Григорчук після вчорашнього матчу 20-го туру чемпіонату України з львівськими "Карпатами"(2:1).

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Чорноморця" хоче перегнати "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути