Ексклюзиви
понеділок, 16 березня 2020 20:18

"Наш будинок повинен стати всім" - Володимир Кличко прокоментував пандемію коронавірусу

"Наш будинок повинен стати всім" - Володимир Кличко прокоментував пандемію коронавірусу
Володимир Кличко закликав серйозно віднестися до пандемії коронавірусу. Фото: рейтер

Володимир Кличко прокоментував епідемію коронавірусу, яка захопила Європу.

"Вірус Covid-19 - це неймовірний і гігантський виклик для всіх нас, наших урядів, наших систем охорони здоров'я, нашої економіки, для людства.

Наша свобода буде обмежена. Наш будинок повинен стати всім. Місцем, яке замінить всі інші: ресторан, офіс, школу і спортзал ... Ці обмеження будуть важкими. Але це може працювати тільки тоді, якщо ми будемо координовані, діяти як команда і зможемо піклуватися про дітей, сусідів та інших, які потребують допомоги. Це не повинно бути великим; багато дрібних шматочки складають рішення великої головоломки!

Це означає, що ми повинні проявити силу і наполегливість, змінювати наші звички, адаптувати наш спосіб життя і, зокрема, враховувати важливість нових норм і правил, навіть якщо вони триватимуть довше, ніж ми сподіваємося. Давайте не втрачати віру і терпіння. Спробуймо знайти єдність. Пізніше, коли ми впораємося з цим викликів, впевнений, ми разом зробимо висновки з нинішньої ситуації.

Вірус в деталях, тому кожен жест має значення, кожен день має вирішальне значення і кожна людина має вирішальне значення.

Давайте справлятися з цим викликом разом. Наша колективна сила волі більше і сильніше цього вірусу! Разом ми - рушійна сила!"- цитує Володимира сайт братів Кличків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко отримав посаду в Міжнародному олімпійському комітеті

Володи́мир Кличко́ — український професійний боксер. Олімпійський чемпіон з боксу у надважкій ваговій категорії . Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO (2000—2003 роки, 2008—2015 роки[1]), IBF (2006—2015 роки), IBO (2006—2015 роки), The Ring (2009—2015 роки), WBA (2011—2015 роки). У 2017 році завершив професійну кар'єру

Зараз ви читаєте новину «"Наш будинок повинен стати всім" - Володимир Кличко прокоментував пандемію коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути