субота, 29 лютого 2020 22:18

Нарешті. "Ліверпуль" програв аутсайдеру

Нарешті. "Ліверпуль" програв аутсайдеру
Завершилася серія із 44 матчів Ліверпуля без поразок

"Ліверпуль" зазнав сенсаційної поразки у 28-му турі англійської Прем'єр-ліги. Команда Юргена Клоппа в гостях зустрічалася з "Вотфордом" і поступилася з рахунком 0:3.

У першому таймі віце-чемпіон Англії грав дуже пасивно і практично не загрожував воротам господарів поля. На 54-й хвилині "Вотфорду" вдалося вийти вперед, коли Сарр відправив м'яч у ближній кут воріт після прострілу партнера. Практично відразу "Ліверпуль" пропустив другий гол: Сарр вийшов один на один, перекинув голкіпера та оформив дубль. Повідомляє Уніан.

На 72-й хвилині господарі встановили остаточний рахунок - Александер-Арнольд віддав поганий пас назад, м'яч опинився у Сарра, який віддав точну передачу на Діні - Аліссон не зміг врятувати "червоних".

"Ліверпуль" зазнав першої поразки в нинішньому сезоні АПЛ, а також перервав серію з 44 поєдинків без поразок у чемпіонаті. У підопічних Юргена Клоппа була можливість стати третім непереможним колективом за підсумками сезону в історії англійської Прем'єр-ліги після "Престона" (1888/89) і "Арсенала" (2003/04).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Ярмоленка ледве на відібрала очки у "Ліверпуля"

"Ліверпуль" лідирує в АПЛ і випереджає "Манчестер Сіті" на 22 очки, проте тепер у "городян" буде можливість скоротити відставання.

Зараз ви читаєте новину «Нарешті. "Ліверпуль" програв аутсайдеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути